Dansk Hudpleje, Danske Hudpleje Mærker

HVORFOR DANSK HUDPLEJE?

Hvorfor finder jeg kun dansk hudpleje på FAIRSKIN.dk?

Jeg er helt overbevist om at DANSK hudpleje er bedre end mange af de andre store kommercielle mærker der findes på markedet. Fordi danske hudpleje mærker gør det simpelt og enkelt så vi som forbruger kan forstå hvad det er vi smører på vores hud!

Jeg har gransket markedet og alle de danske mærker jeg er stødt på har noget unikt og har gennemtænkt deres produkt ned i mindste detalje. Fra produktion til genanvendelse. 

Mange danske hudpleje mærker går efter princippet – less is more-, og derfor er ingrediens listen meget kort. De er gået tilbage til de gamle metoder til at udvinde virkestoffer og derfor er mange af råvarene rene og ikke behandlet eller fremstillet i store laboratorier. Kemi er ikke nødvendigvis dårligt i hudpleje, noget hudpleje er udelukket kopieret fra naturen i et laboratorie, som kan være gavnligt for allergigere. Men for mig er det vigtigt at de produkter jeg selv bruger eller mine familie bruger, kommer hovedsageligt fra naturen. 

Nogen af de danske mærker har specialiseret sig i vores nordiske klima og derfor får du produkter som passer på vores hud, i vores omskiftelige klima. Som kan nærer og beskytte når vind og vejr virkelig sætter vores hud på prøve.

De mærker du finder her, har deres produktion i Danmark, som betyder meget for mig. Fordi det gavner miljøet og man er sikker på hvad produkterne indeholder. Produkterne er ikke fløjet fra den anden ende af verden for at nå til dig. Den er produceret under danske forhold, som der føres kontrol med og som stiller krav til hvad de indeholder. 

Der findes selvfølgelig også hudpleje fra andre lande som er fantastiske, især vores nabolande her i norden kan bestemt følge med, men når vi nu har SÅ stort et udvalg her hjemme, har vi så brug for mere?

Så har du lyst til at være FAIR overfor dig selv, miljøet, og din familie så brug DANSK hudpleje. Der findes helt sikkert et produkt, en serie, et mærke som passer lige netop til dig…

Dansk hudpleje er FAIR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *